Projektikuvia ja tarinoita

Projektikuvia ja tarinoita

Alkaa pikkuhiljaa lumisateet muuttua vedeksi ja lumilinko painuu taas liiterin perälle. Parempi se olisi sinne laittaa huollettuna odottamaan tulevaa talvea. Nyt vielä ehtii linkoja huoltamaan ennen kevään ruuhkaa.

Vaikka se ei juuri nyt näytä ajankohtaiselta, niin kyllä se vaan nurmikonleikkuukausikin alkaa olla loppusuoralla. Kun tuntuu että nyt on viimeisen kerran tälle vuodelle leikkuria käytetty, niin se kannattaa laittaa talviteloille huollon kautta. On se vaan mukavampi ottaa keväällä esille kun kaikki toimii.

Monenkirjavaa laitetta on tänä kesänä nähty kuten monimerkkihuoltoon kuuluukin. On ollut ruohonleikkureita, ajoleikkureita, moottorisahoja, trimmereitä, lehtipuhaltimia, agregaatteja, mopoja ja polkupyöriä. Ja niissä paljon eri merkkejä edustettuna. Kaikki ne ovat lähteneet toimivana ja huollettuna asiakkaalle, paitsi jos ei ole kannattanut...

Tuli tehtyä moottorinvaihto Husqvarna Rider 13 ajoleikkuriin. Ko. mallissa haasteena on ahtaat tilat konehuoneessa sekä kaasutinta alempana oleva polttoainesäiliö.