Hinnasto ja tarjoukset

 

Soita 0442452975

tai lähetä sähköpostia: 

apureiska@outlook.com
 

Tuntiveloitus (jokaiselta alkavalta tunnilta, 1 h minimi)

35 € tunnilta 

Kannonjyrsintä (sisältää henkilö ja konetuntihinnan)

55 € tunnilta

Matkakulut

Peritään vain yli 10 km:n yhdensuuntaisesta matkasta tai erillisestä tarvikkeen haku matkasta. (isommille pienkoneille ja mopoille erillinen noutomaksu)

0,40 €/km

 Kuulun ennakkoperintärekisteriin, joten työn osuudesta voit saada kotitalousvähennyksen.

Linkki verohallinnon sivulle:

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/taulukko_kysytyimmista_kotitalousvahenn2/


Maksutavat: käteinen, tilisiirto tai MobilePay. Erikseen sovittaessa myös lasku 7 pv maksuajalla..


Huoltohintoja

Tässä esimerkkejä ja tarjouksia erilaisista pienkone ja kulkuneuvohuolloista

Ruohonleikkureiden huolto

Hinta sisältää öljynvaihdon, sytytystulpan vaihdon, ilmansuodattimen pesun tai vaihdon ja terän teroituksen. Myös bensiinin kausisäilytyslisäaine lisätään polttoaineen sekaan syyshuollossa helpottamaan keväällä leikkurin käyttöönottoa. Leikkurille ilmainen nouto ja palautus Turengissa ja lähialueella. Yli 10 km:n etäisyydeltä veloitus matkakulujen hinnoittelulla.

Varsinaiset korjaukset tuntityönä

Huolto-osat yleisimpiin malleihin n. 15-25 €


50 €+huolto-osat

Ajoleikkureiden kausihuolto

Perushuoltoon kuuluu:

Öljynvaihto, sytytystulpan vaihto ja ilmansuodattimen puhdistus tai vaihto. Terien teroitus, terälaitteen pesu, hihnojen ja teräpukkien tarkistus.

Perushuollon hinta 80 € + huolto-osat (n. 45-60 €). Nouto ja palautus tarvittaessa Turengista tai lähialueilta 40 € (20 €/ajokerta). Pidemmillä matkoilla kuljetushintaan lisätään matkakulujen hinnoittelu.

Tässä yhteydessä myös mahdollista tehdä terälaitteelle ruostekorjaus ja ruostesuojaus mikäli tarpeellista. Suojaukseen kuuluu irtoruosteen poisto, käsittely ruosteenmuuntimella ja vasaralakalla. Ruostekorjaus tarvittaessa hitsaamalla. Tämän toimenpiteen kustannus n. 100-150 € työmäärästä ja materiaaleista riippuen. 

Perushuollon yhteydessä esiin tulevat korjaustarpeet sovitaan asiakkaan kanssa. 


80 € + huolto-osat

Polkupyörähuolto

Peruspyörät, vaihteelliset tai vaihteettomat. Työhön kuuluu asiaankuuluvat kiristelyt, säädöt ja rasvaukset. Myös ketjujen pesu tarvittaessa. Tyypillinen huoltoaika 1-2 h. Jos isompaa korjattavaa ilmenee, keskustelen asiakkaan kanssa ennen aloittamista. 

Pyörille ilmainen nouto ja palautus Turengissa ja lähialueella. Yli 10 km etäisyydeltä kuljetus matkakulujen hinnoittelulla.


35 €/h

Mopot, lumilingot ym. isommat koneet 

Varaosat ja tarvikkeet toteuman mukaan

Nouto ja palautus Turengista ja lähialueilta 40e (20€/ajokerta). Yli 10 km:n etäisyydeltä kultetushintaan listään matkakulujen hinnoittelu.

35 €/h